Makine

Başvuru Yap

 

Almanya Federal Hükümeti'nin  01 Mart 2020'de çıkardığı ‘’Göç Yasası'' kapsamında bilgilendirmedir.

    Makine Teknolojisi alanı; klasik ve bilgisayar kontrollü üretim tezgâhlarında makine imalatı işlemlerini yapma, kalıplama teknikleri, sac metal kalıpları, hacim kalıpları ve iş kalıpları imalatı yapma, iki ve üç boyutlu makine ve mekanizmaları çizimlerini yapma, makinelerin temel bakım ve onarımını yapma, mermer kesme gibi alanlarda faaliyet gösterirler.

Makine bölümü mezunları kamu ve özel sektör içerisinde birçok farklı kurum ve sektörde çalışabilme şansına sahiptirler. Makine bölümü mezunlarının çoğunlukla üretim, yapı, bilişim, maden ve metal sanayi otomotiv sektörleri içerisinde, teknik ara eleman olarak yer alırlar.

Makine eğitimini başarı ile tamamlayan kişiler, teknik ara elemanı olarak çalışırlar. Makine mühendislerinin tasarımını yaptığı makinelerin teknik resimlerini çizer, parçaları uygun yerlere yerleştirirler, ihtiyaç olması durumunda bakım ve onarım işleri de yaparlar.

Almanya her dönem Makine Teknisyeni, Teknikeri ve Operatörlere ihtiyaç duymuştur. Bu dönemde de, makine sektöründe yetişmiş, eğitimli iş gücü ihtiyacı üst seviyelerdedir.

Almanya Federal Hükümeti ‘’Göç Yasası''na göre, Makine Branşında; Almanya'da Oturum ve İş İzni alabilmenin şartlarından biri de en az A2 seviyesinde Almanca dil bilgisine hakim olmaktır.

jojobetCasibom GirişJojobet ÜyelikcasibomMeritking Girişholiganbet girişbaywincasibom girişcasibom girişdeneme bonusuCASİBOM GÜNCEL